Restauracja „Łabędzi Ostrów” zajęła III miejsce w regionalnym finale XI edycji konkursu „Smaki Warmii, Mazur oraz Powiśla na stołach Europy” w kategorii: potrawy, podkategorii: przedsiębiorstwa i szkoły za danie „Plińce z pomoćką”. Konkurs odbył się 10 grudnia 2016 r. w Olsztynie.
Przypomnijmy. Restauracja „Łabędzi Ostrów” zajęła I miejsce w subregionalnym finale XI edycji konkursu „Smaki Warmii, Mazur oraz Powiśla na stołach Europy” w kategorii: potrawy, podkategorii: przedsiębiorstwa i szkoły za danie „Plińce z pomoćką”. Konkurs odbył się 19 listopada 2016 r. w Ełku.
Organizatorami konkursu w regionalnym finale XI edycji konkursu „Smaki Warmii, Mazur oraz Powiśla na stołach Europy” byli: Urząd Marszałkowski w Olsztynie, Województwo Warmińsko-Mazurskie, Warmińsko-Mazurska Izba Rolnicza, Punkt Informacji Europejskiej Europe Direct – Olsztyn.
DYPLOM ZA ZAJĘCIE III MIEJSCA